Netflix cancelt alweer veelbelovende serie na amper één seizoen

Netflix cancelt alweer serie na amper één seizoen

Het eerste seizoen van de reeks wist niet voldoende te overtuigen om een vervolg te kunnen krijgen...

Geoffrey Ketels, 22 november 2021 om 18:09

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Helaas heeft Netflix er alweer voor gekozen om een nieuwe serie geen vervolg meer te geven. Deze keer gaat het om de Italiaanse reeks Zero. De streamingdienst ziet geen brood meer in een vervolg.
Dat er geen tweede seizoen meer zal verschijnen van Zero is opmerkelijk. Het eerste seizoen beschikte namelijk over een zeer open einde. Dit zorgde ervoor dat de fans van de reeks er vrij zeker van waren dat er nog een tweede seizoen zou komen. Dat blijkt nu dus niet het geval te zijn.

Dat Netflix er uiteindelijk voor heeft gekozen om de stekker uit het project te trekken is niet alleen het gevolg van de lage eigen verwachtingen, maar ook van de reacties van kijkers. Onder meer op IMDB is er bijvoorbeeld sprake van een score van slechts 5,7/10.

Superkrachten
Zero vertelt het verhaal van Omar die plots een aantal nieuwe vrienden krijgt. Dat is voor hem vrij nieuw, want eerder had hij het gevoel dat niemand hem zag staan. Wanneer dan plots ook nog eens duidelijk wordt dat Omar over superkrachten beschikt is het hek helemaal van de dam.

Ben jij ondanks het feit dat er geen vervolg meer zal verschijnen toch benieuwd naar het eerste seizoen van Zero? Dan kan je deze uiteraard nog altijd bekijken op streamingdienst Netflix.

Lees meer over: Zero, serie, series, Netflix

Populair nieuws