search
Vette afbeelding 'Attack on Titan' S4 laat de evolutie van Eren Jaeger zien
Series / Foto's

Vette afbeelding 'Attack on Titan' S4 laat de evolutie van Eren Jaeger zien

In januari 2022 worden de laatste paar afleveringen van de klassieke anime vrijgegeven.

Een gave nieuwe afbeelding van Attack on Titan seizoen 4 (deel 2) laat in een soort collage zien hoe hoofdpersonage Eren Jaeger op het huidige punt in zijn leven is gekomen.

De immens populaire anime-serie nader zijn einde met de tweede helft van het vierde seizoen. Onlangs werd nog bevestigd dat de eerste van deze afleveringen op 9 januari 2022 zal worden uitgezonden via Funimation, Hulu en Crunchyroll.

Een spektakel van jewelste
De eerste helft van seizoen 4 eindigde in maart 2022 en fans kijken sindsdien smachtend uit naar de laatste paar afleveringen. Attack on Titan loopt inmiddels al sinds april 2013 en belooft over 2 maanden op spectaculaire wijze te eindigen.

Er zijn nog behoorlijk wat losse eindjes die moeten worden getackeld in de laatste afleveringen. Denk aan de counter-aanval van Marley op Libero en Floch en Hange die nog steeds op zoek zijn naar Zeke.

Om de release van de laatste reeks afleveringen nog wat verder te hypen is er nu dus een nieuwe afbeelding van Eren Jaeger, een personage dat behoorlijk wat heeft moeten doorstaan in de serie. Je kunt de afbeelding hieronder bekijken.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen