'The Wheel of Time' blijkt een megahit te zijn voor Prime Video

Amazon boekt een groot succes met The Wheel of Time.

Jim Pedd, 25-11-2021 06:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De lancering van The Wheel of Time is een enorm succes voor streamingdienst Prime Video. Daarmee betaalt de gok om de serie ook alvast een tweede seizoen te gunnen zich dus goed uit.
Vorige week vrijdag lanceerde Prime Video de eerste drie afleveringen van het eerste seizoen. De komende vijf weken kunnen we verder elke vrijdag een nieuwe aflevering verwachten.

Heel goed bekeken
Amazon Studios-baas Jennifer Salke vertelde tegenover Deadline dat de serie in de top vijf best bekeken serielanceringen ooit voor Prime Video zit en dat het de meest bekeken première dit jaar is.

"We kunnen in alle stelligheid zeggen dat The Wheel of Time de meest bekeken seizoenspremière van het jaar is, en dat hij behoort tot de top vijf beste serielanceringen ooit voor Prime Video," aldus Salke.

Specifieke cijfers had ze niet, maar er wordt volgens haar gekeken naar meer transparantie zoals grote concurrent Netflix dat ook doet momenteel. Verder zei ze dat er "tientallen en tientallen miljoenen streams" waren, alleen al in de Verenigde Staten.

The Wheel of Time binge je op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Wheel of Time, Prime Video, Robert Jordan

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix