search

Ons nieuws van donderdag 25 november 2021

Prime Video maakt van december een geweldige seriemaand
Series / Featured

Prime Video maakt van december een geweldige seriemaand

December wordt een hele mooie maand met series op Prime Video.

Vandaag zetten we voor je op een rij welke series Prime Video allemaal nieuw toevoegt in december. Van de films is weinig bekend, wat series betreft des te meer!

Donnie op de Monnie (1 december 2021): In Donnie op de Monnie duikt de sympathieke rapper Donnie in de jetset lifestyle van rijke mensen die "“ vaak al heel jong "“ een jaloersmakend fortuin hebben vergaard dankzij hun ongewone talent en ondernemerszin. In deze openhartige en onthullende show zien we hoe Donnie zich ontspannen onderdompelt in de levens van voetbalsterren, YouTubers, rappers, influencers, modellen, topondernemers, muzikanten en sociale stijgers om te kijken of het deze sterren echt alleen maar om het geld gaat "“ of misschien wel om iets heel anders.

Comedy Club (3 december 2021): In Comedy Club zien we wat er gebeurt als je zes top-cabaretiers carte blanche geeft om hun eigen comedyshow te maken, zonder enige restrictie. Populaire Nederlandse cabaretiers als Arjen Lubach, Guido Weijers, Ronald Goedemondt, Henry van Loon, Jandino en Roué Verveer geven hun grappigste, vreemdste en ongewone kijk op mens en maatschappij, stuk voor stuk opgenomen op hun favoriete podium in Nederland.

Harlem (seizoen 1) | (3 december 2021): Harlem, gecreëerd, geschreven en geproduceerd door Tracy Oliver, is een nieuwe komedie die een groep stijlvolle en ambitieuze beste vriendinnen volgt in Harlem, New York City, het mekka van de zwarte cultuur in Amerika.

Dutch Wheels (7 december 2021): Dutch Wheels is een zesdelige realityserie over het Rotterdamse bedrijf Absolute Motors, het snelst groeiende auto tuning bedrijf van Europa. Hier customizen teams van jonge toptalenten de meest exclusieve auto's ter wereld voor hun belangrijke, kleurrijke klanten, die uiteraard elke dag eersteklas service eisen.

FC Bayern Story (seizoen 1) | (08.12.2021): Deze Original duikt in het verhaal van de club vanaf hun overwinning in de finale van de Champions League in 2020 tot het einde van het seizoen.

The Ferragnez (9 december 2021): Chiara Ferragni is een digitale ondernemer en mode-icoon met meer dan 24 miljoen volgers op Instagram, zij werd gekroond tot nummer één in de "Most Powerful Influencers in Fashion" lijst door Forbes. Fedez is een veelzijdige artiest met meer dan 60 platina platen en 12 miljoen Instagram volgers.

The Expanse (seizoen 6) | 10 december 2021: Het zesde en laatste seizoen van The Expanse begint met het zonnestelsel in oorlog, als Marco Inaros en zijn Free Navy doorgaan met het lanceren van verwoestende asteroïde aanvallen op Aarde en Mars. Terwijl de spanningen van oorlog en verlies de bemanning van de Rocinante uit elkaar dreigen te trekken, doet Chrisjen Avasarala een gewaagde zet en stuurt voormalig marinier Bobbie Draper op een geheime missie die het tij van het conflict zou kunnen keren. Ondertussen, in de Belt, zijn Drummer en wat er over is van haar familie op de vlucht na het verraden van Marco. En op een verre planeet voorbij de Ringen, begint een nieuwe macht te rijzen.

Tampa Baes (10.12.2021): Deze realityserie volgt een jonge groep lesbische vriendinnen in Tampa Bay.

Over Grenzen (16 december 2021): De vierdelige serie Over Grenzen onthult de sleutelrol die Nederland en België spelen in de wereldwijze drugsindustrie. De serie verkent de ondergrondse strijd tussen gespecialiseerde politie-eenheden en machtige ondergrondse drugskartels en onderzoekt hoezeer deze lucratieve bedrijfstak inmiddels is doorgedrongen in alle lagen van de maatschappij. Het gevecht dat de drugshandel levert om Europa binnen te dringen, dwars door de havens en grenzen van Nederland en België heen, wordt in wereldwijd perspectief geplaatst en voert de kijker naar Mexico, Brazilië en Oostenrijk om te onderzoeken welke rol deze landen spelen in de productie- en distributieketen van drugs binnen de Benelux. Over Grenzen wordt geproduceerd door Villain Studios.

The Grand Tour (seizoen 4) | (17.12.2021): Het is nog niet bekend hoeveel afleveringen er komen.

With Love (17 december 2021): With Love is een romantische komedie van een uur per aflevering, geschreven en gemaakt door Gloria Calderón Kellett, die broer en zus Lily en Jorge volgt, die op een missie zijn om liefde te vinden. Elk van de vijf afleveringen speelt zich af tijdens een andere feestdag gedurende het jaar. Lily, Jorge en de Diaz familie worden gevolgd in de loop van 12 maanden terwijl ze de hoogte- en dieptepunten van het leven ervaren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who' onthult eindelijk details over aankomende special
Series / Nieuws

'Doctor Who' onthult eindelijk details over aankomende special

Doctor Who komt ook dit jaar op nieuwjaarsdag weer met een nieuwe special.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De BBC heeft nu officieel aangekondigd waar de volgende grote special van Doctor Who over zal gaan. Op nieuwjaarsdag zien we wederom een aflevering in de serie met Jodie Whittaker in de hoofdrol van de dertiende incarnatie van de Time Lord.

Whittaker neemt in een drietal specials afscheid van de rol. Die zijn allemaal in 2022 te zien. De eerste op nieuwjaarsdag, de tweede in de lente en de derde in de herfst. over de eerste weten we nu iets meer.

Doctor Who-details
De BBC heeft onthuld dat de special rollen heeft voor gastacteurs Aisling Bea, Adjani Salmon en Pauline McGlynn.

Bea speelt de rol van ELF-winkel eigenaresse Sarah. Verder is Salmon te zien als klant Nick, die op de een of andere manier terecht komt in een avontuur met de Doctor. Wie McGlynn speelt in deze special is nog niet bekend gemaakt.

De BBC kwam wel al met een synopsis voor de special:

Sarah is de eigenaresse van een ELF-opslagplaats en houdt hem netjes draaiende. En Nick is een klant die zijn unit elk jaar op nieuwjaarsdag bezoekt. Dit jaar verloopt hun avond anders dan gepland...

Doctor Who binge je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vette nieuwe blik op Samuel L. Jackson's Nick Fury
Series / Video/clip/featurette

Vette nieuwe blik op Samuel L. Jackson's Nick Fury

Samuel L. Jackson ziet er heel anders uit als een wat oudere Nick Fury.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Samuel L Jackson heeft een wat gedetailleerdere blik vrijgegeven op zijn oudere Nick Fury in de serie Secret Invasion. Dat doet de Marvel-ster in een uitgebreide nieuwe video.

Nick Fury is sinds het begin van het Marvel Cinematic Universe in 2008 al onderdeel van het verhaal. Ooit was hij de directeur van SHIELD en later werd hij de leidende figuur van een intergalactische organisatie. In die hoedanigheid strijdt hij straks tegen een buitenaardse invasie in de langverwachte Marvel-serie Secret Invasion.

Oude Nick Fury
In de serie Secret Invasion werkt Nick Fury samen met de Skrull genaamd Talos, gespeeld door Ben Mendelsohn, die debuteerde in de film Captain Marvel uit 2019.

Jackson is nu druk bezig met de opnames van de serie als Nick Fury.

Tijdens een interview met Chris Gardner en een uitreiking van de American Cinematheque Award aan co-ster Scarlett Johansson, blijkt Jackson de look van een oudere Nick Fury te hebben.

Hij heeft een behoorlijk grote grijze baard, die hij recent ook al had tijdens Disney+ Day, toen hij ook even te zien was in het kader van de onthullingen op die dag. Hieronder kan je de video bekijken:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'The Flash'-twist laat je gegarandeerd schrikken
Series / Nieuws

Deze 'The Flash'-twist laat je gegarandeerd schrikken

The Flash neemt even afscheid van een personage en doet dat wel heel bizar.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Deze week neemt de serie The Flash een wel heel bizarre wending. Dat doet dit achtste seizoen natuurlijk in zekere zin sowieso wel, dus dit kan er nog prima bij.

The Flash seizoen 8 begint ermee dat de alien Despero beweert dat hij Barry Allen moet doden. Die is namelijk verantwoordelijk voor het einde van de wereld in de toekomst. Een toekomst die wel heel akelig dichtbij dreigt te komen met de plotselinge dood van Joe West.

The Flash-dode
Fans viel het al op dat in de eerste aflevering van The Flash, er heel wat mensen zijn die Barry Allen enorm steunen in zijn moeilijke en bij vlagen best pijnlijke strijd tegen Despero en het bewijzen dat hij de wereld heus niet zal verwoesten. Afwezig tussen al dat vriendschappelijk geweld was Joe West.

Met reden.

Het blijkt namelijk dat Joe zes maanden voor deze aflevering dood is gegaan. Barry wist dat niet meer, waarmee blijkt dat zijn geheugen keihard achteruit gaat.

Daar Joe een van de belangrijkste personen in het leven van Barry is, valt dit enorm tegen en is het een hint dat Barry echt in verval raakt. Als dat maar goed gaat.

Hoe zie je in The Flash op Netflix, dat nog drie afleveringen heeft te gaan in het Armageddon-event.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze hoofdrolspeler was bang voor 'The Wheel of Time'
Series / Nieuws

Deze hoofdrolspeler was bang voor 'The Wheel of Time'

Acteur Daniel Henney vond het helemaal niet zo gemakkelijk om te tekenen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Daniel Henney onthulde tijdens een nieuw interview dat hij ergens wel bang was voor de rol die hij speelt in Amazon-serie The Wheel of Time.

De 41-jarige Henney staat met name bekend om zijn werk in de misdaadserie Criminal Minds. 59 afleveringen lang speelde hij de rol van Matt Simons in de serie. Verder was hij te horen als Tadashi in Disney-film Big Hero 6 en als Agent Zero te zien in X-Men Origins: Wolverine.

The Wheel of Time
Misschien wel zijn grootste rol speelt Henney in The Wheel of Time van Amazon. Daarin is hij Lan Mandragoran, de loyale bewaker van Rosamund Pike's Moiraine.

"Het was iets waar ik al een behoorlijke tijd naar uitkeek: een rol als deze," begon hij. "Lan is een ongelofelijk inspirationeel en krachtig personage en heel anders dan de personages die ik in het verleden gespeeld heb."

Maar: "hij ligt ook wel buiten mijn comfortzone. En het werk had zoveel uitdagingen. We hadden het over het idee van angst. Des te ouder je wordt, des te meer de dingen waar je bang van wordt ook iets goeds in zich kunnen hebben denk ik altijd. De uitdagingen van de fysiekheid van dit personage, het bewegen over de wereld en de fanbase wereldwijd - de verantwoordelijkheid die komt kijken - al die uitdagingen waren wel opwindend vind ik"

The Wheel of Time binge je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix brengt fanfavoriete acteur terug naar 'Manifest'
Series / Nieuws

Netflix brengt fanfavoriete acteur terug naar 'Manifest'

Manifest krijgt weer een rol voor acteur Matt Long en daar zullen fans heel blij mee zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van Manifest hebben meer om naar uit te kijken. Het vierde en laatste seizoen wordt opgenomen door Netflix en brengt Zeke terug.

Er waren zorgen dat het laatste seizoen van Manifest geen plek zou hebben voor Zeke, het personage van acteur Matt Long. Die tekende namelijk voor de pilot van Getaway van NBC voordat Netflix de rechten kocht voor het laatste seizoen van Manifest. Maar NBC besloot Getaway niet te maken, waardoor Long ruimte had in zijn agenda.

Matt Long in Manifest
TVLine meldt op basis van een gesprek met bedenker Jeff Rake dat Long inderdaad terugkeert naar de serie.

Daarmee kan het plan voor Zeke in Manifest volledig afgerond worden. Afgelopen september hintte Long daar al naar toen hij aankondigde "terug te keren voor een deel ervan".

Rake wijst er nu op dat het plan helemaal vervuld wordt zoals men dat oorspronkelijk had. [i]Manifest/i] had eigenlijk zes seizoenen moeten duren, maar Netflix maakt er een einde aan met het aanstaande vierde seizoen. Dat krijgt 20 afleveringen, waarmee er voldoende tijd zou moeten zijn voor de makers om tot een bevredigend einde te komen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Last of Us' laat een legendarisch moment zien
Series / Foto's

'The Last of Us' laat een legendarisch moment zien

De serie The Last of Us van HBO doet het echt heel game-getrouw allemaal.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Momenteel vinden de opnames plaats van HBO-serie The Last of Us. Een nieuwe video vanaf de filmset laat zien dat de serie een welbekende locatie uit de game omvat.

Op het Twitter-account The Last of Us Updates zien we een video waarin Joel en Ellie op een paard rijden door een universiteit. De video onthult verder weinig en is van een afstandje genomen. Bovendien is het geen officieel beeldmateriaal en een slechte kwaliteitsvideo. Maar het bevestigt dat het hoofdstuk The University uit de game ook in de serie zit.

The Last of Us-serie
Daarmee wordt ook bevestigd wat we al langer wisten: The Last of Us is heel trouw aan de game van Naughty Dog waar de serie op gebaseerd is.

In het The University-hoofdstuk zien we een van de beste setstukken uit de hele game. Veel onthullingen vinden niet plaats, maar qua spektakel mag het er dus zeker wel zijn.

Bekijk 'm hier op Twitter.


De serie The Last of Us draait om smokkelaar Joel die het jonge meisje Ellie door een post-apocalyptisch Amerika moet escorteren. Zij zou zomaar het geneesmiddel kunnen bevatten voor de zombieplaag die de wereld teistert.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Wheel of Time' blijkt een megahit te zijn voor Prime Video
Series / Nieuws

'The Wheel of Time' blijkt een megahit te zijn voor Prime Video

Amazon boekt een groot succes met The Wheel of Time.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De lancering van The Wheel of Time is een enorm succes voor streamingdienst Prime Video. Daarmee betaalt de gok om de serie ook alvast een tweede seizoen te gunnen zich dus goed uit.

Vorige week vrijdag lanceerde Prime Video de eerste drie afleveringen van het eerste seizoen. De komende vijf weken kunnen we verder elke vrijdag een nieuwe aflevering verwachten.

Heel goed bekeken
Amazon Studios-baas Jennifer Salke vertelde tegenover Deadline dat de serie in de top vijf best bekeken serielanceringen ooit voor Prime Video zit en dat het de meest bekeken première dit jaar is.

"We kunnen in alle stelligheid zeggen dat The Wheel of Time de meest bekeken seizoenspremière van het jaar is, en dat hij behoort tot de top vijf beste serielanceringen ooit voor Prime Video," aldus Salke.

Specifieke cijfers had ze niet, maar er wordt volgens haar gekeken naar meer transparantie zoals grote concurrent Netflix dat ook doet momenteel. Verder zei ze dat er "tientallen en tientallen miljoenen streams" waren, alleen al in de Verenigde Staten.

The Wheel of Time binge je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.