search
Deze 'The Flash'-twist laat je gegarandeerd schrikken
Series / Nieuws

Deze 'The Flash'-twist laat je gegarandeerd schrikken

The Flash neemt even afscheid van een personage en doet dat wel heel bizar.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Deze week neemt de serie The Flash een wel heel bizarre wending. Dat doet dit achtste seizoen natuurlijk in zekere zin sowieso wel, dus dit kan er nog prima bij.

The Flash seizoen 8 begint ermee dat de alien Despero beweert dat hij Barry Allen moet doden. Die is namelijk verantwoordelijk voor het einde van de wereld in de toekomst. Een toekomst die wel heel akelig dichtbij dreigt te komen met de plotselinge dood van Joe West.

The Flash-dode
Fans viel het al op dat in de eerste aflevering van The Flash, er heel wat mensen zijn die Barry Allen enorm steunen in zijn moeilijke en bij vlagen best pijnlijke strijd tegen Despero en het bewijzen dat hij de wereld heus niet zal verwoesten. Afwezig tussen al dat vriendschappelijk geweld was Joe West.

Met reden.

Het blijkt namelijk dat Joe zes maanden voor deze aflevering dood is gegaan. Barry wist dat niet meer, waarmee blijkt dat zijn geheugen keihard achteruit gaat.

Daar Joe een van de belangrijkste personen in het leven van Barry is, valt dit enorm tegen en is het een hint dat Barry echt in verval raakt. Als dat maar goed gaat.

Hoe zie je in The Flash op Netflix, dat nog drie afleveringen heeft te gaan in het Armageddon-event.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen