search
Vette nieuwe blik op Samuel L. Jackson's Nick Fury
Series / Video/clip/featurette

Vette nieuwe blik op Samuel L. Jackson's Nick Fury

Samuel L. Jackson ziet er heel anders uit als een wat oudere Nick Fury.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Samuel L Jackson heeft een wat gedetailleerdere blik vrijgegeven op zijn oudere Nick Fury in de serie Secret Invasion. Dat doet de Marvel-ster in een uitgebreide nieuwe video.

Nick Fury is sinds het begin van het Marvel Cinematic Universe in 2008 al onderdeel van het verhaal. Ooit was hij de directeur van SHIELD en later werd hij de leidende figuur van een intergalactische organisatie. In die hoedanigheid strijdt hij straks tegen een buitenaardse invasie in de langverwachte Marvel-serie Secret Invasion.

Oude Nick Fury
In de serie Secret Invasion werkt Nick Fury samen met de Skrull genaamd Talos, gespeeld door Ben Mendelsohn, die debuteerde in de film Captain Marvel uit 2019.

Jackson is nu druk bezig met de opnames van de serie als Nick Fury.

Tijdens een interview met Chris Gardner en een uitreiking van de American Cinematheque Award aan co-ster Scarlett Johansson, blijkt Jackson de look van een oudere Nick Fury te hebben.

Hij heeft een behoorlijk grote grijze baard, die hij recent ook al had tijdens Disney+ Day, toen hij ook even te zien was in het kader van de onthullingen op die dag. Hieronder kan je de video bekijken:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen