search
Is Barry Allen nu de slechterik in 'The Flash'?
Series / Nieuws

Is Barry Allen nu de slechterik in 'The Flash'?

Seizoen 8 van The Flash doet het net iets anders dan eerdere seizoenen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De komst van Despero in het achtste seizoen van The Flash leidt tot een vrij bizarre conclusie. Barry Allen zou een slechterik kunnen worden en voor Armageddon kunnen zorgen.

Natuurlijk gelooft Barry niet dat dit een mogelijkheid is. Maar alle tekenen wijzen erop dat Despero niemand bedriegt en dat hij hier echt is om te helpen.

The Flash als schurk
De eerste aflevering onthulde dat Despero in The Flash geen schurk is die de wereld wil overnemen. Hij wil juist het einde van de wereld zien te voorkomen. En daarom moet hij Barry Allen doden, die volgens hem zorgt voor het einde van de wereld in 2031.

Alles wat Barry gedaan heeft in de afgelopen zeven seizoenen maakt het vrij ongelofelijk dat hij ooit een schurk zou worden. Maar het lijkt erop dat er iets gaat gebeuren waardoor het toch kan.

Despero zegt dat Barry "gek" wordt. Zijn "geest zal breken". Als Despero gelijk heeft, zal Barry straks dus doordraaien. Wellicht door een fout in de Speed Force, of misschien zorgen de krachten van een schurk er wel ooit voor dat hij op de een of andere manier gek van wordt?

Je kunt The Flash op Netflix streamen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen