Prime Video maakt van december een geweldige seriemaand

Prime Video voegt deze series toe in december

December wordt een hele mooie maand met series op Prime Video.

Jim Pedd, 25-11-2021 10:33

Vandaag zetten we voor je op een rij welke series Prime Video allemaal nieuw toevoegt in december. Van de films is weinig bekend, wat series betreft des te meer!
Donnie op de Monnie (1 december 2021): In Donnie op de Monnie duikt de sympathieke rapper Donnie in de jetset lifestyle van rijke mensen die "“ vaak al heel jong "“ een jaloersmakend fortuin hebben vergaard dankzij hun ongewone talent en ondernemerszin. In deze openhartige en onthullende show zien we hoe Donnie zich ontspannen onderdompelt in de levens van voetbalsterren, YouTubers, rappers, influencers, modellen, topondernemers, muzikanten en sociale stijgers om te kijken of het deze sterren echt alleen maar om het geld gaat "“ of misschien wel om iets heel anders.

Comedy Club (3 december 2021): In Comedy Club zien we wat er gebeurt als je zes top-cabaretiers carte blanche geeft om hun eigen comedyshow te maken, zonder enige restrictie. Populaire Nederlandse cabaretiers als Arjen Lubach, Guido Weijers, Ronald Goedemondt, Henry van Loon, Jandino en Roué Verveer geven hun grappigste, vreemdste en ongewone kijk op mens en maatschappij, stuk voor stuk opgenomen op hun favoriete podium in Nederland.

Harlem (seizoen 1) | (3 december 2021): Harlem, gecreëerd, geschreven en geproduceerd door Tracy Oliver, is een nieuwe komedie die een groep stijlvolle en ambitieuze beste vriendinnen volgt in Harlem, New York City, het mekka van de zwarte cultuur in Amerika.

Dutch Wheels (7 december 2021): Dutch Wheels is een zesdelige realityserie over het Rotterdamse bedrijf Absolute Motors, het snelst groeiende auto tuning bedrijf van Europa. Hier customizen teams van jonge toptalenten de meest exclusieve auto's ter wereld voor hun belangrijke, kleurrijke klanten, die uiteraard elke dag eersteklas service eisen.

FC Bayern Story (seizoen 1) | (08.12.2021): Deze Original duikt in het verhaal van de club vanaf hun overwinning in de finale van de Champions League in 2020 tot het einde van het seizoen.

The Ferragnez (9 december 2021): Chiara Ferragni is een digitale ondernemer en mode-icoon met meer dan 24 miljoen volgers op Instagram, zij werd gekroond tot nummer één in de "Most Powerful Influencers in Fashion" lijst door Forbes. Fedez is een veelzijdige artiest met meer dan 60 platina platen en 12 miljoen Instagram volgers.

The Expanse (seizoen 6) | 10 december 2021: Het zesde en laatste seizoen van The Expanse begint met het zonnestelsel in oorlog, als Marco Inaros en zijn Free Navy doorgaan met het lanceren van verwoestende asteroïde aanvallen op Aarde en Mars. Terwijl de spanningen van oorlog en verlies de bemanning van de Rocinante uit elkaar dreigen te trekken, doet Chrisjen Avasarala een gewaagde zet en stuurt voormalig marinier Bobbie Draper op een geheime missie die het tij van het conflict zou kunnen keren. Ondertussen, in de Belt, zijn Drummer en wat er over is van haar familie op de vlucht na het verraden van Marco. En op een verre planeet voorbij de Ringen, begint een nieuwe macht te rijzen.

Tampa Baes (10.12.2021): Deze realityserie volgt een jonge groep lesbische vriendinnen in Tampa Bay.

Over Grenzen (16 december 2021): De vierdelige serie Over Grenzen onthult de sleutelrol die Nederland en België spelen in de wereldwijze drugsindustrie. De serie verkent de ondergrondse strijd tussen gespecialiseerde politie-eenheden en machtige ondergrondse drugskartels en onderzoekt hoezeer deze lucratieve bedrijfstak inmiddels is doorgedrongen in alle lagen van de maatschappij. Het gevecht dat de drugshandel levert om Europa binnen te dringen, dwars door de havens en grenzen van Nederland en België heen, wordt in wereldwijd perspectief geplaatst en voert de kijker naar Mexico, Brazilië en Oostenrijk om te onderzoeken welke rol deze landen spelen in de productie- en distributieketen van drugs binnen de Benelux. Over Grenzen wordt geproduceerd door Villain Studios.

The Grand Tour (seizoen 4) | (17.12.2021): Het is nog niet bekend hoeveel afleveringen er komen.

With Love (17 december 2021): With Love is een romantische komedie van een uur per aflevering, geschreven en gemaakt door Gloria Calderón Kellett, die broer en zus Lily en Jorge volgt, die op een missie zijn om liefde te vinden. Elk van de vijf afleveringen speelt zich af tijdens een andere feestdag gedurende het jaar. Lily, Jorge en de Diaz familie worden gevolgd in de loop van 12 maanden terwijl ze de hoogte- en dieptepunten van het leven ervaren.

Lees meer over: Prime Video, December

Populair nieuws