search
'Battlestar Galactica'-acteur Michael Hogan in tweede seizoen 'Fargo'
Series / Nieuws

'Battlestar Galactica'-acteur Michael Hogan in tweede seizoen 'Fargo'

Hij speelt een naargeestig onderwereldfiguur in een rolstoel.

De cast van het tweede seizoen van FX's Fargo wordt er alleen maar beter op. De nieuwste toevoeging is Michael Hogan, die door sommigen herkend zal worden als kolonel Saul Tigh van Battlestar Galactica. Hij vergezelt onder anderen Patrick Wilson, Ted Danson, Jean Smart, Jesse Plemons, Jeffrey Donovan, Nick Offerman en Kirsten Dunst.


Hogan speelt Otto Gerhardt, een immigrant uit Duitsland die het vervoersbedrijf van zijn vader heeft overgenomen. Dit heeft hij op den duur weten op te bouwen tot een crimineel imperium dat het noordelijke deel van het Amerikaanse Middenwesten omvat. Otto heeft onlangs een beroerte gekregen en is nu afhankelijk van een rolstoel en zijn dienders. Hij kan niet meer praten en voor zichzelf zorgen, maar is simpelweg te naargeestig om te sterven.

Het tweede seizoen van Fargo keert terug naar 1979 en focust zich op het hoofdpersonage Lou die terugkeert uit Vietnam. Hij doet onderzoek naar de misdaad in de stad Minnesota. Het tiendelige tweede seizoen moet komend najaar in première gaan op FX.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen