search
Kirsten Dunst en Jesse Plemons gecast in 'Fargo' seizoen 2
Series / Nieuws

Kirsten Dunst en Jesse Plemons gecast in 'Fargo' seizoen 2

De opnames van het nieuwe seizoen gaan in januari 2015 van start.

Kirsten Dunst (Melancholia, Spider-Man) en Jesse Plemons (Breaking Bad) spelen twee van de hoofdrollen in het tweede seizoen van MGM Television en FX Productions' Emmy Award-winnende miniserie Fargo. Dit werd vandaag aangekondigd door FX Networks. De opnames van de nieuwe afleveringen gaan in januari 2015 van start in Calgary en het volledige seizoen zal volgend voorjaar worden uitgezonden door FX.


Uitvoerend producenten Noah Hawley (ook schrijver/showrunner), Joel & Ethan Coen, Warren Littlefield en John Cameron keren allemaal terug voor het tweede seizoen.

Dunst zal de rol spelen van Peggy Blomquist, een ambitieuze schoonheidsspecialiste die probeert te achterhalen wie ze nu echt is en worstelt met wat er door de maatschappij van haar wordt verwacht. Ze deelt haar huis met echtgenoot Ed (Plemons), een slagers-assistente die zijn vrouw door dik en dun steunt.

De tien nieuwe afleveringen spelen zich af in Sioux Falls, South Dakota en Luverne, Minnesota in 1979. Een jonge politiagent genaamd Lou Solverson (een rol die nog moet worden gecast) keert terug uit Vietnam en moet een nieuwe criminele zaak onderzoeken. Solversons vrouw, Betsy, hun vier-jarige dochtertje en een andere politieagent genaamd Ben Schmidt, zijn andere personages in het tweede seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen