'South Park' onthult het nieuwe seizoen keihard

'South Park' onthult het nieuwe seizoen keihard

South Park heeft een nieuwe special en die begint met een hard moment.

Jim Pedd, 27 november 2021 om 13:08

De South Park-franchise keerde dit weekend terug met een uur lang TV-film, South Park: Post COVID. Die duikt in het leven van na het coronavirus.
De grote grap van deze aflevering, is dat South Park zich nu decennia in de toekomst afspeelt. Dat suggereert dat onze huidige staat zal voelen alsof het maar eeuwig duurt, en dat we nooit voorbij de problemen van het heden zullen komen. Vrij pijnlijk, maar geinig is dat de helden uit South Park allemaal onverwachte levens leiden als volwassenen.

South Park-dood
South Park begint met de dood van een van de kerncastleden. Het zal je niet verrassen dat Kenny dood gaat. Iemand die letterlijk beroemd werd omdat hij heel vaak op gruwelijke wijze om het leven kwam.

In de toekomst van South Park is Kenny een beroemde activist geworden. Hij is dood aan het begin en blijkt gewerkt te hebben aan een geheim project. Zijn oude vrienden moeten aanwijzingen volgen die hij achterliet om het mysterie op te lossen.

Waar veel veranderd is in de toekomst van South Park, is de dood van Kenny een duidelijke constante.

De special ie een van de vele die gepland staan voor release op streamingdienst Paramount+. Daar is South Park een belangrijk onderdeel van. Vooralsnog kan je South Park in Nederland zien op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: South Park, Trey Parker, Matt Stone

Informatie over de serie: South Park

Populair nieuws