Hoofdrolspeler heeft wel heel bijzondere omschrijving voor peperdure Netflix-serie

Acteur John Cho speelt de hoofdrol in Cowboy Bebop en heeft een bijzondere omschrijving.

Jim Pedd, 27-11-2021 13:49

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Cowboy Bebop is neergezet als een van de hoogst geanticipeerde series van het jaar. De live-action verfilming van de serie bleek een beetje een tegenvaller wat fans en nieuwkomers betreft - die sinds 19 november de boel kunnen streamen.
Of Cowboy Bebop uiteindelijk een tweede seizoen zal krijgen, valt nog altijd te bezien. Maar goed, even los daarvan, gaat acteur John Cho - die de hoofdrol van Spike Spiegel speelt - in een interview in op de serie. Hij noemt het grote en peperdure fanfictie.

Hele dure fanfictie
John Cho sprak tijdens een interview met Still Watching Netflix over de serie en wat we er specifiek van kunnen verwachten. Daarbij had hij wel iets vrij opmerkelijks te melden. Het is namelijk "het duurste beetje fanfictie dat ooit gemaakt is" volgens de acteur.

Het is een ironische opmerking, aangezien precies de fans van Cowboy Bebop kritisch lijken te zijn op wat de serie met zich meebrengt.

Het wordt straks interessant om te zien in hoeverre Cowboy Bebop goed bekeken wordt. De serie begon sterk in de eerste week van z'n release, maar zakte snel weg uit de top tien - en dat krap een week na de release.

Cowboy Bebop zie je op Netflix.
Bron: Still Watchimg Netflix

Lees meer over: Cowboy Bebop, Netflix, John Cho

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie HBO Max-serie 'Succession' seizoen 4

Recensie HBO Max-serie 'Succession' seizoen 4

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix