Disney+ kwam met opwindende nieuwe series deze week

Disney+ kwam met opwindende nieuwe series

We zetten alles op een rij wat Disney+ nieuw toevoegde deze week.

Jim Pedd, 27 november 2021 om 14:27

Elke week kijken we naar de nieuwe series die toegevoegd zijn aan het aanbod van Disney+. Deze week zijn het twee series, maar met elk twee afleveringen om mee te beginnen.
We zetten eerst een algemene synopsis van die twee series op een rij, gevolgd door synopsissen voor de twee losse afleveringen. We duiken er maar meteen in:

The Beatles: Get Back: Geregisseerd door drieovudig Oscar-winnaar Peter Jackson. Deze driedelige documentaireserie neemt de kijker mee naar de intieme opnamesessie van de band tijdens een keerpunt in de muziekgeschiedenis. De eerste twee afleveringen zijn al te zien.

Deel 1: Dag 1-7: The Beatles komen aan in Twickenham Studios om in drie weken 14 nummer sen een show te voltooien.

Deel 2: Dag 8-16: John, Paul en Ringo praten met George na zijn vertrek en verplaatsen de sessies naar Apple Studio.

Hawkeye: Hawkeye van Marvel Studios is een nieuwe original-serie die zich afspeelt in New York City, waar voormalig Avenger Clint Barton, alias Hawkeye, een schijnbaar eenvoudige missie heeft: terug naar zijn familie voor Kerstmis. Maar wanneer een dreiging uit zijn verleden opduikt, werkt Hawkeye met tegenzin samen met Kate Bishop, een 22-jarige bedreven boogschutter en zijn grootste fan, om een criminele samenzwering te ontrafelen.

Never Meet Your Heroes: Boogschutter Kate Bishop belandt in een criminele samenzwering, waardoor Hawkeye aan de slag moet.

Hide and Seek: Clint helpt Kate zich te ontworstelen aan de Tracksuit Mafia en een waargebeurd moordmysterie.

Lees meer over: Disney Plus, Weekoverzicht

Populair nieuws