'Hawkeye'-maker wil het beste deel van de serie uitlichten

Krijgen we straks een complete Avengers-musical dankzij de serie Hawkeye?

Jim Pedd, 28-11-2021 13:37

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het Marvel Cinematic Universe mag dan wel wat laat begonnen zijn met series, ze weten tot nu toe wel behoorlijk te onderhouden. De nieuwste toevoeging is Hawkeye, misschien wel de kleinste serie van het MCU tot nu toe in opzet.
Dat past heel goed bij de manier waarop de serie ingestoken is en het verhaal dat de makers vertellen rond Jeremy Renner's Clint Barton. Die probeert een opvolger op te leiden, zodat hij ook klaar kan zijn met zijn tijd als superheld en kan genieten van zijn gezin.

Hawkeye-musical
In de eerste aflevering van Hawkeye zien we hoe de familie van Clint naar een hele mooie musical rond Captain America gaat.

Dit musical heet Rogers: The Musical en is wat producent Trinh Tran betreft slechts het begin. "Ik zou het geweldig vinden om op een dag een Marvel-musical te maken. Wie zou dat niet hebben? Rogers: The Musical begon als een idee voor de achtergrond dat we in de schrijversruimte hadden. Het was niet iets waar Clint naartoe zou gaan, we wilden gewoon wat billboards laten zien."

Hoe leuk zou het zijn als dat groter wordt? "Als we nou een moment zouden nemen dat de Avengers meegemaakt hebben en daar een musical van maken?"

Hawkeye is op Disney+ te zien.
Bron: The Reel Rejects

Lees meer over: Hawkeye, Avengers, MCU, Marvel Studios, Disney Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie