Prime Video maakt deze week een lekker serieweekje

Prime Video maakt deze week een lekker serieweekje

Prime Video kwam met een paar nieuwe toevoegingen aan zijn aanbod, check 't hier.

Jim Pedd, 28 november 2021 om 14:17

Elke zondag zetten we op een rij welke series je allemaal nieuw kan bingen op streamingdienst Prime Video. Natuurlijk doen we dat deze zondag ook en zien we weer dat er met name nieuwe afleveringen debuteerden. We duiken er meteen in!
The Walking Dead: World Beyond (S02E08): De groep stelt een nieuw plan in werking. Er wordt onderhandeld met een relatie en een verraad dwingt anderen in actie te komen.

The Wheel of Time (S01E04): Moiraine worstelt met onzekerheid, terwijl Lan worstelt met hun nieuwe reisgenoot. Rhand heeft twijfels over Mart en Mart begint aan zichzelf te twijfelen. Egwene en Perijn nemen de eerste stappen op een ander pad. Een ongelooflijk nieuwe macht wordt op de wereld losgelaten.

Maradona: Blessed Dream (S01E10): Tijdens het WK van 1986 speelt Argentiniƫ een iconische wedstrijd tegen Engeland. Diego is hersteld, maar hij valt al gauw terug in oude gewoontes.

Hanna (seizoen 3): In seizoen 3 probeert Hanna Utrax, de sinistere organisatie die haar heeft gemaakt, te vernietigen met de hulp van CIA-agent Marissa Wiegler. Het verhaal doorkruist Europa en komt tot een hoogtepunt als Hanna en Marissa het echte, verschrikkelijke doel van de operatie ontdekken en wie er uiteindelijk achter zat.

Nabilla: Sans Filtre (seizoen 1): Nabilla was slechts 20 en had hooguit 22 seconden nodig om beroemd te worden. Vandaag is ze een mode-icoon, moeder en de voornaamste influencer van Frankrijk, met een kleine 6,6 miljoen volgers.

Lees meer over: Prime Video, Weekoverzicht

Populair nieuws