search
Wereldwijde hit van Netflix krijgt mogelijk tweede seizoen
Series / Nieuws

Wereldwijde hit van Netflix krijgt mogelijk tweede seizoen

Hellbound van Netflix lijkt richting een tweede seizoen te gaan, horen we van de bedenker.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Yeon Sang-hois een bekende voor fans van genre-films en -series. Hij maakte bijvoorbeeld de klassieke films Train to Busan en vervolg Peninsula. Nieuw is zijn serie Hellbound op Netflix, die ook behoorlijk enthousiast ontvangen is door zowel fans als critici.

De zes afleveringen tellende bovennatuurlijke horrorserie Hellbound is inmiddels een van de meest bekeken shows op Netflix. Bovendien had de show een score van 100 procent op RottenTomatoes en eindigde de boel met een cliffhanger. Genoeg reden om te hopen op een tweede seizoen en daar blijkt ook Sang-hois aan te denken.

Tweede Hellbound-seizoen
"Omdat Hellbound gebaseerd is op de originele webtoons, hebben mijn partner Choi Kyu-Seok en ik besloten dat het verhaal eerst verteld wordt door die webtoon. En voor de live-action serie, moeten we nog gesprekken voeren," begon hij.

"Zoals je weet hebben we het eerste seizoen van Hellbound pas net uitgebracht. We hebben het er dus nog niet over kunnen hebben met Netflix, maar het is welzeker iets waar we het nog over moeten hebben."

De serie Hellbound telt zes afleveringen en is nu op Netflix te bingen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen