'Doctor Who'-fans gaan heel blij worden van dit nieuws

'Doctor Who'-fans gaan heel blij worden

De Doctor Who-franchise gaat zijn volle potentieel eindelijk benutten horen we.

Jim Pedd, 29 november 2021 om 09:11

Een nieuw productiebedrijf met de naam Whoniverse 1 Ltd., waar een producent van hitserie Doctor Who aan verbonden is, leidt tot heel wat speculatie onder de fans. Sommigen hopen dat dit betekent dat de franchise groter dan ooit wordt.
Doctor Who bevindt zich nu in de laatste rits afleveringen van de Thirteenth Doctor, gespeeld door actrice Jodie Whittaker. Volgend jaar in de herfst viert de serie zijn zestigste verjaardag, waarmee het tijd is om de boel flink op te schudden. Dat vindt ook de BBC lijkt het.

Doctor Who-universum
GOV.UK schrijft over een nieuw bedrijf dat opgericht is, onder de naam Whoniverse 1 Ltd., met niemand minder dan Julie Gardner eraan verbonden als directeur.

Zij is een van de medeoprichters van Bad Wolf Productions, dat co-producent van Doctor Who is in 2023. Dan is Russell T. Davies aan het project verbonden als nieuwe showrunner (nadat hij de serie eerder terug tot leven bracht).

Daarmee hopen fans natuurlijk heel erg dat er eindelijk een Whoniverse komt, zoals dat er jaren geleden in theorie al had kunnen zijn.

De eerste tien seizoen van de revivalreeks van Doctor Who zijn op Prime Video te streamen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Doctor Who, BBC, franchise

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws