search
Vette terugkeer in Disney+-serie 'Secret Invasion'
Series / Nieuws

Vette terugkeer in Disney+-serie 'Secret Invasion'

Secret Invasion van Marvel Studios brengt Cobie Smulders terug voor meer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Cobie Smulders keert straks terug als Maria Hill in de miniserie Secret Invasion van Marvel Studios en Disney+. De actrice debuteerde in die rol in 2012, in de Marvel-film The Avengers.

Toen al was ze te zien als de rechterhand van Samuel L. Jackson's SHIELD-directeur Nick Fury. Hill was sindsdien in meer Marvel-projecten te zien, waaronder Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame en meest recent nog in Spider-Man: Far From Home. En in heel wat afleveringen van de serie Agents of SHIELD.

Secret Invasion
De serie Secret Invasion is een voortzetting van de verhaallijnen die opgezet zijn in Marvel-film Captain Marvels.

De buitenaardse wezens die we kennen als de Skrulls, blijken al jaren de Aarde geïnfiltreerd te hebben en belangrijke posities ingenomen te hebben. Acteur Ben Mendelsohn speelt opnieuw zijn rol als de Skrull Talos.

De zesdelige serie wordt als het goed is al opgenomen. Acteur Samuel L. Jackson deelde recent nog een foto van zijn Nick Fury in de serie, en die zag er een stuk ouder uit dan we gewend zijn, met een forse baard.

Secret Invasion is volgend jaar of begin 2023 te zien op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen