search
Marvel-serie 'Secret Invasion' leidt mogelijk tot nieuwe 'X-Men'!

Marvel-serie 'Secret Invasion' leidt mogelijk tot nieuwe 'X-Men'!

Een nieuwe spoiler zou de verbinding tussen Secret Invasion en de X-Men leggen...

Zilko Tarici
De toekomst van het Marvel Cinematic Universe zal een hoop onverwachte wendingen nemen in de volgende jaren. Een van de belangrijkste projecten die de basis hiervoor moet leggen is Secret Invasion, een serie die exclusief voor Disney+ wordt gemaakt.

Toepasselijk genoeg wordt er heel geheimzinnig gedaan over wat er exact gaat gebeuren in de serie, maar er is nu wel een dikke hint gegeven over een personage dat een connectie kan hebben met de X-Men in het Marvel-universum.

Volgens The Direct zou acteur Killian Scott namelijk de rol spelen van Fiz, een Skrull die een unieke band met het Marvel-universum en, specifiek, het X-Men universum heeft.

X-Men in MCU
Fiz maakte zijn eerste opwachting in X-Men #25 uit 1999 en wer verbannen door de Skrull Empire. Dit bracht hem en andere mutanten-Skrulls naar Charles Xavier. Fiz vocht uiteindelijk mee met de X-Men in hun strijd tegen Apocalypse, maar werd ook kort genoemd in de stripreeks Secret Invasion.

Als Scott echt Fiz speelt, kan dat een aanzienlijk effect hebben op de serie. Zal Fiz de verbindende rol spelen tussen het bestaande MCU en de intrede van de X-Men in nieuwe verhaallijnen?

In Secret Invasion zien we hoe MCU-veteranen Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Talos (Ben Mendelsohn) te maken krijgen met een invasie van de gedaantewisselende Skrulls, die alle aspecten van het leven op aarde hebben geïnfiltreerd. Nieuwe acteurs zijn Emilia Clarke, Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman, Carmen Ejogo en Christopher McDonald.Aanbevolen artikelen