'The Wheel of Time' brengt een gruwelijke strijd met zich mee

'The Wheel of Time' brengt een gruwelijke strijd

Marteling, moordpartijen, daar schuwt de serie The Wheel of Time niet voor terug.

Jim Pedd, 4 december 2021 om 19:50

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Wheel of Time is in volle gang. Sterker nog, we gaan richting de laatste aflevering. De Prime Video-serie is inmiddels toe aan aflevering 5 van de 8. En deze nieuwe aflevering bevat een wel heel intens moment.
We zien in The Wheel of Time namelijk hoe Egwene en Perrin gevangen worden door de Whitecloaks. Maar er speelt heel veel dramatisch: de twee worden aangevallen en gemarteld door de Whitecloaks. Gelukkig weten ze te ontkomen en valt Egwene Valda aan. Ze jat zijn Aes Sedai trofeeën en daarna vluchten de twee weg.

The Wheel of Time
"Op dat moment begrijpen onze helden dat er meer gevaren en gevaarlijke mensen in de wereld zijn, buiten de Dark One en Darkfriends. Er zijn ook nog de Children of Light en Child Valda," begint actrice Madelein Madden, die de rol van Egwene speelt.

"Er is iets heel engs aan hoe hij zegt dat hij altijd een gezicht herinnert. En hij meent het. Hij herkent Egwene en Perrin direct. Ik denk dat Egwene voor altijd op Valda's shit list, sorry voor mijn taalgebruik, zal staan."

En dus komen er grote gevolgen: "maar ze is net zo hard als Valda is of wie van haar tegenstanders ook. Ik denk dat ze daar enorm door verrast worden. Ze zien haar als een jong en naïef meisje uit een bergstadje. Maar dat is ze niet. Ze is een formidabele tegenstander."

The Wheel of Time binge je op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Wheel of Time, Prime Video, Amazon

Populair nieuws