Bizarre 'The Wheel of Time' moment uitgelegd

Bizarre 'The Wheel of Time' moment uitgelegd

Perrin blijkt opmerkelijke krachten te hebben in The Wheel of Time.

Jim Pedd, 6 december 2021 om 06:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er gebeurt iets opmerkelijks in de vijfde aflevering van The Wheel of Time met Perrin Aybara. Hij krijgt namelijk gele ogen en ineens komt er een hele roedel wolven aangerend. Daar zit een reden achter.
We weten sinds aflevering 2 dat Perrin op de een of andere manier een band heeft met wolven. Het leek erop dat de wolven hem en Egwene al'Vere achtervolgd hadden in de aflevering, om hen te drijven naar een wagenpad waar ze gered konden worden. En in aflevering 5 bleek Perrin ineens extreem sterk te zijn, tot grote schok van Eamon Valda. Ook had Perrin krachten die Valda niet direct verwacht had.

The Wheel of Time-twist
Wat er met Perrin aan de hand is, kan niet uitgelegd worden met de One Power. In het boek The Eye of the World leren we dat Perrin een 'Wolfbrother' is.

Hij heeft de ongelofelijk zeldzame eigenschap om telepathisch met wolven te kunnen communiceren. Als er een Wolfbrother is, dan komen de wolven ook voor in die omgeving. De Wolfbrother krijgt gele ogen als die connectie met wolven toeneemt en wordt behandeld als deel van de roedel. Daarom grepen de wolven ook in toen Perrin in levensgevaar verkeerde.

Als Wolfbrother kan Perrin wolven die in de buurt zijn oproepen om hem te helpen. Maar dat niet alleen: Perrin kan extreem goed zien in het donker, veel beter dan een gewoon mens dat kan. En hij kan goed ruiken, wat altijd van pas kan komen.

The Wheel of Time binge je op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Wheel of Time, Amazon, Prime Video

Populair nieuws