search
'The Witcher' onthult bijzonder intens gevecht
Series / Video/clip/featurette

'The Witcher' onthult bijzonder intens gevecht

In seizoen 2 van The Witcher krijgt Geralt of Rivia het weer behoorlijk moeilijk.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van The Witcher debuteerde een nieuwe clip. Daarin kan je zien hoe protagonist Geralt of Rivia tegen een Leshen vecht. Dat gevecht lijkt plaats te vinden in Kaer Morhen, school van de Witchers!

Het tweede seizoen van hitserie The Witcher debuteert op 17 december op Netflix en telt straks acht afleveringen. De afgelopen tijd kregen we al andere clips te zien, telkens weer van gevechten of trainingen. De boodschap moge duidelijk zijn: dit tweede seizoen zit boordevol actie.

The Witcher-clip
De nieuwe clip, die tijdens The Graham Norton Show vertoond werd en enkel op Reddit te vinden valt, duurt 39 seconden. We zien hoe Geralt in Kaer Morhen is en het daar opneemt tegen wat lijkt op een stel zelfbewuste takken.

Waarschijnlijk gaat het om een Leshen, een boommonster dat al geteased werd in de eerste trailer voor het tweede seizoen van The Witcher. Hieronder kan je de clip bekijken:



The Witcher pikt de draad na het einde van het eerste seizoen op. We zien hoe Geralt denkt dat Yennefer dood is; omgekomen tijdens de Battle of Sodden. En dus neemt hij Ciri mee naar de veiligste plek die hij kent: zijn jeugdthuis Kaer Morhen.

The Witcher binge je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen