'Squid Game' volledig nagemaakt en gespeeld in briljante video

Squid Game nagemaakt en gespeeld op YouTube

Squid Game is in z'n geheel nagemaakt door Mr. Beast, met een grote prijs.

Jim Pedd, 6 december 2021 om 07:48

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Squid Game is natuurlijk een immens fenomeen op Netflix. Het is daar de meest bekeken serie in de geschiedenis, en dat leidt tot veel daarop gebaseerd materiaal.
Zo ook door YouTuber MrBeast, die besloten heeft om samen met een gamebedrijf een geheel eigen Squid Game te organiseren. Die video kan je in dit artikel bekijken. Maar dat niet alleen, we hebben ook de reactie van Squid Game-bedenker Hwang Dong-Hyuk op het namaken van z'n serie.

Squid Game-remake
Goed, de serie Squid Game draait om 456 spelers die allerhande kinderspelletjes spelen. De winnaar wint 45,6 miljard Koreaanse won. Maar de rest gaat allemaal dood.

Het duurde twaalf jaar voordat Squid Game uiteindelijk gemaakt werd door een productiemaatschappij en het was Netflix die de briljante keuze maakte om het immens gewelddadige geheel te maken.

De populaire YouTuber MrBeast bouwde alle sets na en organiseerde zo z'n eigen variant, waarbij 456.000 dollar op het spel stond. De bedenker van de serie vindt het heel tof: "Ik heb een paar van de varianten gekeken. Het hielp me ook om de serie te promoten. Dus ik wil dat meer mensen het doen!"

Check hieronder de variant van MrBeast. Squid Game staat op Netflix.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Squid Game, mr Beast, Netflix

Populair nieuws