Eerste teaser trailer Marvel-serie 'Daredevil'

Eerste teaser trailer Marvel-serie Daredevil

Matt Murdock neemt het in deze eerste van vijf series op tegen de misdaad in New York.

Door onze nieuwsredactie, 4 februari 2015 15:46


Gisteren was er nog de smaakmaker, en nu is de eerste volledige teaser trailer vrijgegeven van Marvel-serie Daredevil. Hierin zien we eindelijk veel beelden van de serie, die al over twee maanden via Netflix te streamen valt. Er komen in totaal dertien afleveringen online, die allemaal direct vanaf 10 april te streamen zijn.

Aan MCU Exchange vertelde hoofdrolspeler Charlie Cox iets over de weergave van Daredevils krachten in de serie. ”Ik zal een voorbeeld geven. Er zitten hier geen spoilers. Er is een scène waarin ik een kamer in loop en er liggen overall pistolen op de vloer aan de ene kant van de ruimte en aan de andere kant allemaal drugs. Ik verzin dit maar, beloofd! Maar laten we zeggen dat dit de scène is. Ik kom de kamer in en ik [Daredevil] kan de aanwezigheid van die dingen merken, gebaseerd op een combinatie van zintuigen, geuren, buskruit in de lucht en de smaak van cocaïne in de lucht, dat soort dingen. Maar dat kan je niet vertellen op televisie zonder dat de camera daar naartoe beweegt. Daredevil hoeft die kant niet op te kijken om ze te voelen, maar de camera moet dat wel doen. Dus moesten we een manier bedenken waarop hij zich moet focussen op dingen om ze te voelen en door zich te focussen draait hij zijn hoofd die kant op, om een beeld in zijn geest te krijgen. Dus zo vertellen we dat verhaal.”

Marvel’s Daredevil volgt de reis van Matt Murdock (Cox), die als jongetje blind raakte, maar in ruil daarvoor zijn andere zintuigen buitengewoon goed ontwikkelde. Nu vecht hij overdag tegen het onrecht als advocaat en ’s nachts als superheld Daredevil, in Hell’s Kitchen, New York City. Naast Cox spelen ook Vincent D'Onofrio (The Kingpin), Elden Henson (Foggy Nelson), Deborah Ann Woll (Karen Page) en Rosario Dawson (Claire Temple) rollen in de serie.

Daredevil wordt gevolgd door de show A.K.A. Jessica Jones, waarin Krysten Ritter de titelrol speelt. Daarna volgt Luke Cage, waarin Mike Colter de held uit de titel speelt. De vierde held met een serie wordt Iron Fist en dan worden de vier helden samengebracht in The Defenders, waarin ze het tegen een grote bedreiging op moeten nemen.

Er zouden voor alle series meerdere seizoenen komen, vertelde Ted Sarandos al eens.

Lees meer over: Marvel, trailer, Netflix, Daredevil, steven s deknight, jeph loeb, Charlie cox, matt Murdock, Wilson fisk, kingpin, elden henson, foggy nelson, deborah ann woll, karen page, rosario dawson, claire temple

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws