search
Trailer: MacGyver-kloon 'MacGruber' krijgt actierijke tv-serie
Series / Nieuws

Trailer: MacGyver-kloon 'MacGruber' krijgt actierijke tv-serie

Will Forte is terug als MacGruber, de grappige versie van MacGyver.

In de jaren 80 en 90 was MacGyver met acteur Richard Dean Anderson een groot succes. De uitermate vindingrijke ex-spion genaamd Angus MacGyver had voor alles een oplossing. Jaren na dat succes verscheen de spoof MacGruber in de bioscopen.

Die film verscheen in 2010 was niet een bepaald groot succes, maar heeft na zo'n tien jaar nog altijd heel wat fans. We krijgen nu namelijk een tv-serie, opnieuw met Will Forte als de oud-Groene Baret, Navy SEAL en Army Ranger MacGruber.

Na meer dan een decennium in de gevangenis te hebben weggerot, wordt Amerika's ultieme held en uber-patriot MacGruber eindelijk vrijgelaten. Zijn missie: een mysterieuze schurk uit zijn verleden uitschakelen: brigadecommandant Enos Queeth, gespeeld door Mickey Rourke.

Met de hele wereld in het vizier, moet MacGruber zijn oude team, Vicki St. Elmo (Kristen Wiig) en Dixon Piper (Ryan Phillippe) opnieuw samenstellen om het kwaad te verslaan.

Trailer voor MacGruber-serie
Vanaf 16 december kun je - als je de streamingdienst op een of andere manier hebt - MacGruber gaan bekijken op de Paramount+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen