search
'The Wheel of Time' onthult nieuwe castleden voor seizoen 2
Series / Nieuws

'The Wheel of Time' onthult nieuwe castleden voor seizoen 2

De serie The Wheel of Time is bezig met de opnames van seizoen 2.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Wheel of Time heeft verschillende nieuwe castleden onthuld voor het tweede seizoen. Daarvan zijn op dit moment de opnames druk bezig.

Het gaat om vijf nieuwe namen voor de serie. We weten dat Thomas Chaanhing en Sandra Yi Sencindiver gastrollen hebben in het eerste seizoen als Lord Agelmar en Lady Amalisa. Verder zijn Guy Roberts, Arnas Fedaravicius en Gregg Chillingirian te zien als Uno Nomesta, Masema Dagarm en Ingtar Shinowa.

The Wheel of Time-cast
Lord Agelmar en Lady Amalisa zijn de heersers van Fal Dara, een belangrijk kasteel langs de Blightborder. Uno, Masema en Ingtar zijn allemaal soldaten onder bevel van Angelmar, en gerekruteerd om zich bij Rand Al'Thor te voegen op een belangrijke queeste in The Great Hunt, het tweede boek van de reeks van Robert Jordan.

Daarmee weten we ook vrijwel zeker dat het tweede seizoen grotendeels gebaseerd is op The Great Hunt, hoewel wijzigingen waarschijnlijk zijn.

We weten namelijk ook dat showrunner Rafe Judkins van plan is om de dertien boeken in slechts acht seizoenen te verfilmen.

The Wheel of Time binge je op Prime Video.



Aanbevolen artikelen