Hier gaan de 'The Walking Dead'-series voortaan over

De complete The Walking Dead-franchise heeft een nieuw verhaal gekregen.

Jim Pedd, 8 december 2021 07:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het einde van The Walking Dead: World Beyond is een nieuw begin voor een geheel nieuw verhaal in het The Walking Dead Universe. Aan het einde van de serie zit een vijf minuten durende scène die heel duidelijk maakt wat we kunnen verwachten.
Na de finale van The Walking Dead: World Beyond zie je een Franse dokter die data van Dr. Edwin Jenner downloadt. In dat stoffige Franse lab jaagt een man op artsen uit het Primrose Team en het Violet Team, en schiet die Franse dokter dood. "Jullie zijn dit begonnen, daarna maakten jullie het erger," zegt hij in het Frans, wat impliceert dat de zombieziekte uit een lab komt.

The Walking Dead-veranderingen
In de video van Jenner horen we dat hij zich zorgen maakt over waar de vrouw naar refereert, variant cohorten, een type Walker dat niet te zien is geweest in de Verenigde Staten.

"De coda na World Beyond heeft alles te maken met het verleden en de toekomst van het The Walking Dead Universe. Er is nog een groot verhaal dat verteld moet worden in relatie tot die scène en we kunnen niet wachten dat verhaal aan de wereld te laten zien," aldus Scott Gimple over wat de toekomst brengt.

"Het universum ontvouwt zich en daarom is dit hopelijk niet het laatste dat we gezien hebben van de personages uit The Walking Dead: World Beyond, of Jadis. Dit is een groot verhaal dat in zekere zin pas net begonnen is."

Gimple: "de reis brengt je naar plekken, en met wat mensen, die je nooit zou verwachten."

The Walking Dead: World Beyond binge je in zijn geheel op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, World Beyond, AMC, Zombies, Rick Grimes

Populair nieuws