search
Geralt of Rivia gaat je verrassen in 'The Witcher' seizoen 2
Series / Nieuws

Geralt of Rivia gaat je verrassen in 'The Witcher' seizoen 2

The Witcher brengt je een heel nieuwe Geralt of Rivia in het nieuwe seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Henry Cavill zegt dat Geralt, zijn personage in The Witcher, spraakzamer is in het tweede seizoen. Ook zal hij minder schelden dan in de eerste reeks.

Het eerste seizoen van The Witcher was te zien in 2019 op Netflix en brak kijkcijferrecords. De serie had Geralt vooral als een teruggetrokken en zwijgzame man. Als hij wat zei, schold hij vaak en verder bleef hij met name stil.

Andere Geralt in The Witcher
Geralt wordt echt anders in het nieuwe seizoen. In de eerste rits is hij iemand met maar een paar vriendschappen - denk aan Jaskier en Yennefer - maar vooral ook een man die op zichzelf gesteld is. Dat past niet helemaal bij de Geralt uit de boeken.

Daar is ook acteur Henry Cavill zich helemaal bewust van. Hij speelt dan ook een wat andere Geralt in het volgende seizoen.

"Voor dit seizoen legde ik er heel veel nadruk op om ervoor te zorgen dat hij meer zou vertellen. Je hebt altijd het risico dat een personage vooral komisch wordt door al dat gegrom en gevloek. Het past ook niet bij het talent van [schrijver Andrzej Sapkowski]. Dus ik heb er hard aan gewerkt om hem meer intellectueel te maken met een bredere vocabulair en een man die ook als een 70-jarige praat".

The Witcher gaat op 17 december verder met seizoen 2.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen