'Battle Chasers' is de volgende vette nieuwe serie

De serie Battle Chasers wordt gemaakt door een van de bedenkers van John Wick. Kom maar door!

Jim Pedd, 08-12-2021 12:20

De beruchte Battle Chasers-comics krijgen dan eindelijk een live-action televisieserie. Die wordt gemaakt door John Wick-bedenker Derek Kolstad.
Alcon Television Group heeft de rechten gekocht op de Battle Chasers-serie, die zich baseert op de bijzondere comics. Die zijn ooit gemaakt door Joe Madureira en mixen qua stijl old-school fantasy met Steampunk en anime. Dat zorgt voor heel bijzondere comics.

Battle Chasers-serie
Battle Chasers telt slechts 9 nummers, die uitgebracht werden tussen de lente van 1998 en de herfst van 2001. De boel kent een verhaal dat een beetje doet denken aan de Lord of the Rings.

Madureira's comics werden slechts mondjesmaat uitgebracht. De eerste vier nummers onder de banner 'Wildstorm', daarna nummers 5-8 onder DC, nadat dat Wildstorm overgenomen had. Nummer 9 werd via Image Comics uitgebracht. Daarna besloot Madureira te vertrekken om zich te richten op het ontwikkelen van games.

"Als groot fan van John Wick, kan je je mijn opwinding voorstellen toen Adrian en Derek contact opnamen over de mogelijkheid om Battle Chasers te veranderen in een serie," aldus de bedenker. "Dat is echt iets waarvan ik nooit verwacht had dat het zou gebeuren."

Nou, klaarblijkelijk kan het wel dus!

Bron: ComicBook

Lees meer over: Battle Chasers, Comic

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader