'The Walking Dead: World Beyond' heeft een oplossing voor de zombies

The Walking Dead heeft oplossing voor de zombies

The Walking Dead: World Beyond heeft een paar interessante wendingen gepresenteerd.

Jim Pedd, 8 december 2021 om 12:59

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead: World Beyond lijkt op weg te gaan naar een einde van de zombie-apocalypse. AMC lijkt daarmee op weg naar een voorzichtig einde van de apocalypse.
Robert Kirkman's comics deden vrijwel niets met een mogelijk geneesmiddel. Maar de serie The Walking Dead: World Beyond speelt zich af in een wereld van witte jassen en onderzoekers. Hoop lijkt te ontstaan!

Einde van de zombies
The Walking Dead: World Beyond liet zien hoe een zombiegeneesmiddel er mogelijk uit komt te zien: schimmels.

Een onderzoeksteam geleid door de vader van Hope Bennett had als theorie dat schimmels zomaar eens zouden kunnen dienen als effectief wapen tegen de ondoden. Hope en haar expertise van het brouwen van drank, lijkt een deel van de puzzel op te lossen: gist.

Zij gelooft dat gist het versnelde vergaan van de ondode lichamen verder kan versnellen, waarmee zombies en masse zouden kunnen sterven. Zonder de slachtoffers die je kan verwachten bij een directe strijd om ze te doden zoals de CRM doet.

Het einde van The Walking Dead: World Beyond laat zien dat het mogelijk zo is dat Hope een prima middel heeft gevonden om de zombies te doden. Oranje schimmel groeit namelijk uit de wangen van een zombie, met een "buitengewone hoge groeiratio".

The Walking Dead: World Beyond is te zien op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, The Walking Dead, Walker

Populair nieuws