search
Disney+ komt met nog een nieuwe Marvel Studios-serie en wel deze
Series / Nieuws

Disney+ komt met nog een nieuwe Marvel Studios-serie en wel deze

Disney+ gaat aan de slag met een serie rond Shang-Chi, gemaakt door Simu Liu en Deston Daniel Cretton.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een bron van Deadline meldt dat Shang Chi and the Legend of the Ten Rings-regisseur Destin Daniel Cretton een meerjarig contract getekend heeft met Marvel Studios en Hulu Onyx Collective.

De deal omvat meerdere televisieseries die gemaakt worden voor Hulu en een Shang-Chi gerelateerde serie specifiek voor Disney+. Ook is bekend gemaakt dat Cretton werkt aan een vervolgfilm op Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Nieuwe serie maken
Marvel-baas Kevin Feige vertelde in een statement het volgende over de nieuwe samenwerking:

"Destin is buitengewoon om mee samen te werken en bracht een uniek perspectief en unieke vaardigheden naar Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. We hadden een geweldige tijd toen we samen aan de film werkten. En hij had zoveel intrigerende ideeën om de verhalen tot leven te brengen op Disney+. Dus we kijken er enorm naar uit onze relatie uit te breiden en kunnen niet wachten te beginnen."

Details over de aanstaande serie zijn nog niet bekend gemaakt. Gespeculeerd wordt dat het om een serie gaat die kijkt naar de Ten Rings, de organisatie die onder leiding staat van Xialing, de zus van Shang-Chi.

Aanbevolen artikelen