En weer scoort een Netflix-serie enorm

Outer Banks blijft de meest bekeken streamingserie in het nieuwe overzicht van Nielsen.

Jim Pedd, 11-09-2021 09:18

Nielsen geeft elke week een update over de best bekeken films en series. Vrij vaak staat Netflix weer bovenaan het toplijstje, en dat geldt ook nu weer.
Deadline meldt op basis van bericht van Nielsen dat de serie Outer Banks zo'n groot succes is, dat de serie weer de best bekeken van de week is. Dat terwijl er helaas een terugval van 50% te zien was in het aantal kijkers.

Heel veel kijkers
De serie Outer Banks werd tussen 9 augustus en 15 augustus zo'n 1,16 miljard minuten bekeken volgens de cijfers van Nielsen. Daarmee deed de serie het goed genoeg om bovenaan het toplijstje te staan.

De serie Outer Banks is zo'n beetje een veel sexiere versie van The Goonies. Centraal staat een groepje hechte vrienden. Zij gaan op zoek naar een voorraad goud, maar raken verzeild in een gevaarlijke samenzwering waarbij ze het op moeten nemen tegen de autoriteiten, hun families en een mysterieuze organisatie.

Uit de cijfers van Nielsen blijkt verder dat animatiefilm Vivo van Lin-Manuel Miranda op de tweede plek staat. De Netflix-serie Hit & Run is de andere grote serie van Netflix op dit moment. Overigens was Outer Banks de enige serie die meer dan 1 miljard minuten bekeken werd.
Lees meer over: Netflix, Nielsen, Streaming, Outer Banks

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie