Volgende aflevering 'Hawkeye' heeft grote verrassing

Krijgen we in Hawkeye dan toch een bekend personage te zien?

Bram de Groot, 08-12-2021 16:34

Vandaag is de vierde aflevering van Hawkeye op Disney+ verschenen en daarin zie je hoe het avontuur van de personages Kate Bishop van actrice Hailee Steinfeld (Spider-Man: Into the Spider-Verse) en Hawkeye / Clint Barton van acteur Jeremy Renner (Avengers: Endgame) verdergaat. Mogelijke SPOILERS!
De twee krijgen te maken met heel wat uiteenlopende figuren. Denk maar aan het nieuwe gezicht Maya Lopez / Echo van actrice Alaqua Cox en Jack Duquesne / Swordsman van Tony Dalton. En dan hebben we nog de Tracksuit Mafia.

In aflevering 5 grote onthulling
Naar verwachting kunnen we in de volgende aflevering een ander groot personage verwelkomen. De geruchten gaan dat acteur Vincent D'Onofrio te zien zal zijn als Wilson Fisk a.k.a. Kingpin. Het personage zagen we al in een eerdere aflevering, al werd toen niet duidelijk welke acteur de rol speelt.

"Ik heb gehoord dat aflevering vijf Twitter zo'n beetje op gaat blazen," schrijft TV Line-reporter Matt Webb Mitovich. Hij schijnt veel scoops te hebben gehad over uiteenlopende series. Dat D'Onofrio te zien zal zijn in Hawkeye wordt al maanden besproken online.

Na de aflevering van vandaag verschijnen er nog twee op Disney+.
Bron: comic book movie

Lees meer over: Hawkeye, Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Marvel, Disney, Alaqua Cox

Populair nieuws