Gave teaser 'Halo': Pablo Schreiber is Master Chief!

Brute teaser live action-serie 'Halo'

Nieuwe beelden uit de live action-serie gebaseerd op de bekende Xbox game.

Bram de Groot, 8 december 2021 om 17:50

Al jaren werken allerlei partijen aan een verfilming van de bekende Xbox-game Halo. Uiteindelijk werd er gekozen voor een tv-serie en even geleden werd duidelijk dat deze op de streamingdienst Paramount+ gaat verschijnen. Nu weten we wanneer de eerste trailer verschijnt.
De volledige trailer van de serie gaat donderdag in première tijdens The Game Awards, dus dan zullen we ongetwijfeld een veel beter idee krijgen van wat we kunnen verwachten van de scfi-serie van Kyle Killen en Steven Kane.

De regie van de serie ligt in handen van onder meer Otto Bathurst, Jonathan Liebesman, M. J. Bassett, Jet Wilkinson en Roel Reiné. Reiné was in 2015 nog verantwoordelijk voor de film Michiel de Ruyter en in 2017 was hij betrokken bij Marvels Inhumans.

Twee belangrijke rollen in Halo zijn voor Pablo Schreiber als Master Chief Petty Officer John-117, een torenhoge supersoldaat die bekend staat als een "Spartan", en Natascha McElhone als Dr. Catherine Halsey, een wetenschapper voor de UNSC en bedenker van het Spartan-II project.

Nieuwe teaser voor Halo van Paramount+
Hieronder zie je de nieuwe beelden uit de serie Halo. Aankomende donderdag zou de volledige trailer online komen te staan. "Gear up, Spartans" valt er bij de beelden op Twitter te lezen.

De complete serie Halo zou begin 2022 op de nieuwe streamingdienst Paramount+ komen te staan. Deze dienst is voorlopig nog niet in Nederland te zien.

Bron: Paramount

Lees meer over: Halo, Natascha McElhone, Charlie Murphy, Jen Taylor, Shabana Azmi, Pablo Schreiber, Paramount

Informatie over de serie: Halo

Populair nieuws