Nieuw personage Blue Hawk uit 'The Boys' seizoen 3 onthuld

Blue Hawk uit 'The Boys' seizoen 3 onthuld

Acteur Nick Wechsler speelt dit nieuwe personage in de stevige superheldenserie van Prime Video.

Bram de Groot, 8 december 2021 om 16:04

De nieuwste editie van Vought International's Seven on 7 heeft een eerste blik op Blue Hawk onthuld. Hij is een van de nieuwe supes die zal debuteren in The Boys seizoen 3. Ook hebben we een eerste foto.
Het is acteur Nick Wechsler die de rol van Blue Hawk zalen spelen in het nieuwe seizoen. Opvallend is dat het personage bedacht is voor de tv-serie. Blue Hawk heeft dus geen verleden in de comics van Garth Ennis en Darick Robertson.

Blue Hawk uit The Boys onthuld
Er is dus nog weinig bekend over het personage, al beschrijft Seven on 7-gastheer Cameron Coleman (Matthew Edison) hem als een patriottische held. Check hieronder de "nieuwsuitzending" in zijn geheel.


Het tweede seizoen van The Boys stamt alweer uit september 2020, dus de fans kijken flink uit naar seizoen drie. Een datum is nog altijd niet bekend.

Tot het seizoen verschijnt kunnen de fans zich vermaken met The Boys: Diabolical, een achtdelige geanimeerde anthologiereeks die waarschijnlijk begin 2022 debuteert op Prime Video.

Bron: YT

Lees meer over: The Boys, Karl Urban, Erin Moriarty, Antony Starr, Katia Winter, Eric Kripke, Laurie Holden, Jensen Ackles, Nick Wechsler

Populair nieuws