search
Dit zijn alle nieuwe 'The Boys'-series die aangekondigd zijn
Series / Featured

Dit zijn alle nieuwe 'The Boys'-series die aangekondigd zijn

The Boys wordt na het succes op Prime Video een behoorlijk groot filmuniversum.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Deze week was er het opvallende nieuws dat Prime Video werkt aan een The Boys spin-off genaamd Diabolical. Genoeg reden om eens te kijken waar allemaal aan gewerkt wordt in de franchise.

Het The Boys-universum begon simpelweg met de gelijknamige serie op Prime Video. Daarin leerden we een stel antihelden kennen die het voorzien hadden op de superhelden van hun wereld: supermensen gemaakt door de megacorporatie Vought. De show bleek een megahit op Prime Video en krijgt een flinke uitbreiding.

Dit komt er allemaal
We zetten hieronder op een rij wat je nieuw kan verwachten:

THE BOYS (seizoen 3): Sowieso krijgt The Boys een derde seizoen. Dat duikt in de oorsprong van de Supes, onder meer via Soldier Boy, een van de eerste Supes die gemaakt zijn door Vought. Ook zien we Herogasm, een bijzondere verhaallijn in de comics die volgens showrunner Eric Kripke zo'n beetje een NC-17 rating zou moeten krijgen.

G-MEN (spin-off): De spin-off werd in september 2020 aangekondigd, als een "show die deels op de universiteit gesitueerd is, maar ook een soort Hunger Games is." We zien hoe de Supes op de Vought International-universiteit strijden tegen elkaar om de beste werkplekken in de beste en grootste steden.

THE BOYS: DIABOLICAL (spin-off): Prime Video maakt deze animatieserie, die in de loop van 2022 te zien moet zijn op de streamingdienst. We krijgen acht afleveringen en elk van de afleveringen vertelt weer een ander verhaal.

The Boys binge je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen