'Dexter'-ster kritisch op de oorspronkelijke finale

Dexter-ster kritisch op de oorspronkelijke finale

Dexter is terug met Dexter: New Blood om de finale terug te brengen.

Jim Pedd, 10 december 2021 om 11:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Dexter: New Blood ging in november van start en omvat de terugkeer van Michael C. Hall en Jennifer Carpenter. Ook zien we nieuwe castleden als Jack Alcott, Julia Jones, Johnny Sequoyah en Clancy Brown. Maar er was een grote verrassing in de meest recente aflevering.
Acteur David Zayas keerde namelijk terug als Lieutenant Angel Batista, die een gesprek had met Angela, wat ertoe leidt dat zij de echte identiteit van Dexter achterhaalt. Fans waren heel blij met de aanwezigheid van Batista.

Teleurstellende finale
Nu zijn aanwezigheid bekend is, mag Zayas ook meedoen met interviews. Tegenover Entertainment Weekly vertelde hij over de finale van Dexter en legde hij uit dat het einde van de oorspronkelijke serie niet heel lekker was.

"Er zijn altijd gemengde gevoelens, toch? Voor mijn gevoel viel het best een beetje tegen. Je wil altijd meer doen en altijd meer betrokken zijn," begon Zayas.

"Ik had er niet zo'n groot probleem mee als andere mensen, met name omdat ik dacht dat we terug konden keren. Het was bijna alsof het bewust zo opgezet was. En in de finale ziet Batista Dexter iets doen en laat hij het gaan. Ik heb het erover dat Dexter de pen pakt en iemand in z'n nek steekt. Je ziet mij en Quinn naar die video kijken en we doen alsof het zelfverdediging was, terwijl je als agent echt goed kan zien dat het niet zo is."

Dexter staat op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Dexter, Dexter New Blood, Showtime

Populair nieuws