'Dexter: New Blood' heeft een verrassing voor je

'Dexter: New Blood' heeft een verrassing voor je

Dexter: New Blood brengt nog iemand terug uit Dexter en dat is wel heel bijzonder.

Jim Pedd, 8 december 2021 om 18:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het achtste seizoen van Dexter bevatte nog heel wat onopgeloste zaken rond de Bay Harbor Butcher. De revival, Dexter: New Blood lijkt hier antwoorden over te geven, mede door een opvallende cameo.
In Dexter: New Blood leeft Dexter onder de naam Jim Lindsay in een heel ander deel van de Verenigde Staten. Als zich een nieuwe seriemoordenaar onthult en zijn zoon Harrison hem op weet te sporen, verandert zijn rustige leven daar. Het dreigt al helemaal mis te lopen als vriendin Angela in contact komt met een belangrijke figuur uit zijn verleden.

Dexter: New Blood-twist
Dexter fakete zijn dood in het einde van de oorspronkelijke serie. Hoewel we al wisten dat uit Dexters verleden Deb, Trinity en Harrison terug zouden keren, wisten we dat niet van de nieuwe cameo.

In aflevering 5 zit namelijk niemand minder dan Angel Batista. Die sprak in New York bij een conferentie over zaken rond vermiste personen.

Angel noemt daar de Bay Harbor Butcher als moeilijke zaak omdat men dacht dat het om een medewerker van het politiebureau ging. Seizoen 7 en 8 lieten zien dat Dexter bijna gesnapt werd.

Tot Maria Laguerta zelfs wist te ontdekken dat hij het echt was, waarna Deb haar vermoordde. De serie hintte ernaar dat Angel, Joey Quinn en Masuka uiteindelijk ontdekten dat Dexter de Butcher. Die informatie hielden ze achter omdat hij al dood was

Dexter: New Blood laat echter iets andersom zien, namelijk dat men geen idee heeft over de geheime identiteit van Dexter als de butcher.

Je kunt Dexter streamen op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Dexter New Blood, Dexter, Michael C Hall, Showtime

Populair nieuws