Verrassing! 'NCIS' brengt oude bekende na jaren terug

Verrassing! 'NCIS' brengt oude bekende terug

NCIS brengt een van de oude castleden terug in het nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 10 december 2021 14:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

NCIS seizoen 19 omvat een terugkeer van Meredith Eaton als immunoloog Carol Wilson. De serie ging in 2003 van start op CBS en is inmiddels de zevende langstlopende primetime televisieserie in de Verenigde Staten, met meer dan 400 afleveringen op dit moment.

De serie NCIS is officieel een spin-off van JAG en vond langzaam zijn weg naar heel sterke kijkcijfers en heeft een loyale fanschare vergaard. Er zijn meerdere spin-off series van NCIS gemaakt en de cast wisselde vaak. Denk aan mensen als Mark Harmon, Sasha Alexander, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Cote de Pablo, Sean Murray en Rocky Carroll die allemaal regelmatig te zien waren.

NCIS-terugkeer
In het zevende seizoen van NCIS leerden we het personage Carol Wilson kennen, gespeeld door Meredith Eaton in een terugkerende rol.

Carol was immunoloog van het CDC en bevriend met Abby Sciuto. Het personage verscheen voor het laatst in de aflevering Homesick van het elfde seizoen.

TV Insider wist te achterhalen dat Meredith Eaton terug keert naar de serie. Uitvoerend producent Steven D. Binder kijkt uit naar de terugkeer:

"We zijn echt heel blij om weer met Meredith Eaton te kunnen werken. Ze is een buitengewoon acteur die een mooie energie naar onze serie brengt. Sinds haar laatste gastrol in seizoen 11 hebben we ons best gedaan haar terug te halen wanneer dat maar kom. Nu het team weer wanhopig zoekt naar de hulp van een immunoloog, wie kan je dan beter vragen dan Carol Wilson? De enige vraag is: komt ze op tijd?"
Bron: Screen Rant

Lees meer over: NCIS, Meredith Eaton

Informatie over de serie: NCIS

Populair nieuws