search
'Hawkeye' verandert voor altijd dankzij deze theorie
Series / Featured

'Hawkeye' verandert voor altijd dankzij deze theorie

Fans van Hawkeye hebben weer een heel briljant idee ten aanzien van de show.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoewel Hawkeye heel kleinschalig lijkt te zijn, is de Marvel-serie dat misschien allerminst. Dat heeft te maken met hints in de serie naar 't feit dat het mogelijk om een serie in het multiversum gaat.

Goed, hoe zit dat dan met die hints? In de serie Hawkeye zaten al meerdere opvallende momenten die fout leken te zijn. Fouten zoals de verkeerde letters die van de Stark Tower vielen aan het einde van de slag om New York, maar bijvoorbeeld ook een Minions-boekje dat niet uitgebracht was op het moment dat de betreffende scène zich afspeelde. En wat te denken van de aanwezigheid van Ant-Man bij de slag om New York, terwijl dat in het 'echte' Marvel Cinematic Universe niet zo is?

Hints in Hawkeye
Vooropgesteld weten we dat het MCU zich nu in het multiversum afspeelt. Dat betekent dat alternatieve versies, of varianten zoals men ze noemt, een grote rol kunnen hebben.

In dit geval zouden de fouten allemaal verklaard kunnen worden aan de hand van een fantheorie.

Die fantheorie stelt dat de serie Hawkeye zich afspeelt in het multiversum. Want als dat zo is, zijn dit helemaal geen fouten maar gewoon manieren waarop deze alternatieve realiteit verschilt van de onze.

Of dat zo is leren we vermoedelijk snel. Hawkeye zie je op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen