Nieuwe 'Pokémon'-foto onthult drastisch andere richting voor de franchise

Nieuwe 'Pokémon'-foto onthult andere richting

De Pokemon-franchise gaat een nieuwe kans op en dat wordt heel opvallend.

Jim Pedd, 11 december 2021 09:14

Pokemon-fans gaan richting een uitzonderlijke tijd. De franchise opereert in een multiversum. Elk medium bestaat in een wereld die helemaal op zichzelf staat. Pokemon deelt zijn wonderlijke wezens met elk van die wereld.
In de anime is het multiversum niet heel breed verkend, Ash is daar altijd centraal in geweest. Maar nu is het multiversum ook in de anime helemaal opengegooid. De nieuwste aflevering van Pokemon Journeys deed dat namelijk.

Pokemon-multiversum
Het multiversum opende toen Dialga en Palkia een scheur in de realiteit openden met een gevecht. Daardoor openden zich portalen naar een andere realiteit. De aflevering eindigde ermee dat Ash zichzelf ontmoette.

Nieuwe promo's van de serie laten nu ook zien wat we dan te zien gaan krijgen. Het tweedelige avontuur gaat dit weekend door in Japan en heeft een tease gekregen van designer Shuhei Yasuda:

"Ash, Goh en Chloe uit een andere wereld volgen Dawn in aflevering 89 en komen terecht in aflevering 90. Elke verschijning en de speelsheid van de stemacteurs zijn geweldig. De kleine Ash, Goh, Chloe en Dawn-scènes zijn leuk en lief en ik vind het geweldig," deelde hij.

Dat niet alleen, er werd ook een mooie afbeelding vrijgegeven:


Lees meer over: Pokemon, Nintendo

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws