De beste series van 2021 zijn onthuld door de IMDb

De beste series van 2021 zijn onthuld door de IMDb

De series van Marvel Studios blijken veel gezocht op de filmdatabase.

Bram de Groot, 10 december 2021 10:04

De IMDb heeft onthuld welke series het meest zijn opgezocht door de bezoekers van de site. Maandelijks zijn er 200 miljoen pageviews op de IMDb. De topserie blijkt afkomstig van Marvel Studios en Disney+.
Het betreft de eerste Marvel-serie van Marvel Studios en Disney+, die begin 2021 op de streamingdienst verscheen. WandaVision is de eerste serie die zich direct afspeelt in het Marvel Cinematic Universe en liet zien hoe Wanda Maximoff zich door toedoen van Agatha Harkness ontpopte naar Scarlet Witch.

De complete IMDb Top 10 TV Shows van 2021 bestaat uit de series 1. WandaVision, 2. Loki, 3. Squid Game, 4. The Falcon and the Winter Soldier, 5. Bridgerton, 6. The Walking Dead, 7. Mare of Easttown, 8. Shadow and Bone, 9. Cobra Kai en 10. Lucifer.In de lijst dus drie series uit het Marvel Cinematic Universe en vijf series van Netflix. Squid Game is misschien wel de meest besproken serie van het jaar en in ieder geval de best bekeken serie op Netflix.

Overigens onthulde de IMDb ook de lijst met de meest opgezochte films. Op de nummer één positie staat de film Dune. De complete lijst vind je op FilmTotaal.


Bron: comicbook

Lees meer over: Loki, WandaVision, Bridgerton, The Falcon and the Winter Soldier, Squid Game, Lucifer

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws