search
Hoeveel leven zit er nog in deze 'Star Trek' spin-off?

Hoeveel leven zit er nog in deze 'Star Trek' spin-off?

Alex Kurtzman geeft een update over Michelle Yeohs Star Trek spin-off.

Bram de Groot
Als je fan bent van Star Trek dan kom je de laatste jaren flink aan je trekken met de series Discovery en Picard en binnenkort ook Star Trek: Strange New Worlds. Maar er zou ook een serie in de maak zijn over het personage van Michelle Yeoh.

Yeoh speelt in de franchise het personage Philippa Georgiou in Star Trek: Discovery en ze zou mogelijk de hoofdrol gaan spelen in de spin-off Section 31. Het is echter alweer een tijdje stil rond die plannen.

Alex Kurtzman geeft hoop op Section 31
"We bevinden ons op een zeer opwindende plek," zei uitvoerend producent Alex Kurtzman tijdens de podcast Hero Nation van Deadline. "Ik kan je nog niets vertellen, maar het leeft nog steeds."

Overigens is het voor Kurtzman ook moeilijk bijhouden welke projecten er allemaal in ontwikkeling zijn binnen het Star Trek Universum. Dat er zoveel projecten lopen komt ook doordat Star Trek een belangrijk merk wordt voor de nieuwe streamingdienst Paramount+.

De titel van de mogelijke serie, Section 31, verwijst naar de clandestiene organisatie die de federatie moet beschermen. En dit betekent vaak dat er sommige regels moet buigen. Er werd al in 2018 over het Section 31-plan gesproken.


Aanbevolen artikelen