search
'Young Sheldon' zorgt voor enorm 'The Big Bang Theory'-plotgat
Series / Featured

'Young Sheldon' zorgt voor enorm 'The Big Bang Theory'-plotgat

The Big Bang Theory-serie Young Sheldon bevat heel wat fouten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Aflevering 8 van het vijfde seizoen van de serie Young Sheldon zorgt per ongeluk voor een plotgat ten aanzien van The Big Bang Theory. Daar gaan we in dit artikel op in; let dus op voor SPOILERS.

De serie Young Sheldon heeft dit seizoen uitgelegd waarom Sheldon als volwassene een hekel heeft aan techneuten. En loste het plotgat op waarom de Cooper-tweeling losse slaapkamers had. Maar de prequel spreekt de originele serie ook op een aantal verschillende manieren tegen. Waaronder eentje die de nodige vraagtekens plaatst bij een vroege interactie tussen Sheldon en Leonard in The Big Bang Theory.

Young Sheldon-plotgat
In de nieuwe aflevering bemoedigt Mary het eerlijke gedrag van haar zoon. George is wat realistischer en legt uit dat iedereen liegt. End at liegen niet altijd slecht is. Soms liegt iemand om te voorkomen dat je iemand pijn doet met de waarheid.

Voor Sheldon was dat moeilijk te accepteren. Wat voor een deel uitlegt waarom hij soms grof en ongevoelig doet tegen zijn vrienden. Opvallend genoeg leert Sheldon dezelfde les van Leonard in het eerste jaar van The Big Bang Theory.

Leonard deelt ongeveer dezelfde woorden en legt 't ook ongeveer hetzelfde uit. Het is gek dat Sheldon niet ziet dat het dezelfde les is die hij jaren eerder al leerde.

En laat weer zien dat Sheldon's herinneringen aan zijn pa in The Big Bang Theory niet altijd betrouwbaar zijn. Sinds Young Sheldon debuteerde in 2017 zien we een George die een prima familieman is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen