search
'Young Sheldon' maakt 'The Big Bang Theory'-einde nog vreemder
Series / Featured

'Young Sheldon' maakt 'The Big Bang Theory'-einde nog vreemder

Young Sheldon geeft weer een andere laag aan The Big Bang Theory.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sheldon weigert de peptalk van zijn vader tijdens een potje football in Young Sheldon seizoen 5. Dat maakt de rol van George in zijn overwinning bij de Nobelprijs nog vreemder in The Big Bang Theory.

In The Big Bang Theory is George, de vader van Sheldon, al dood. Desondanks is George cruciaal voor Sheldon om zijn doel te realiseren. Waar George omschreven werd als een waardeloze dronkaard, is hij dat tot nu toe zeker niet geweest. Hij blijkt toegewijd aan zijn vrouw en zoon.

The Big Bang Theory
Nadat Sheldon en Amy wat ontmoedigd raken tijdens hun pogingen om de Nobelprijs te winnen, vindt Sheldon een video van zijn vader die een peptalk geeft aan zijn footballteam.

Sheldon zag dat als een indirecte manier voor zijn vader om hem te motiveren tijdens een dieptepunt.

Maar in de aflevering An Introduction to Engineering and a Glob of Hair Gel laat zien dat de jongere Sheldon niet naar de peptalk van z'n pa wil luisteren.

Dit kan een gevalletje zijn dat Sheldon even boos is, maar heel eerlijk: Sheldon verzorgt de voice over op dit moment, waarmee de volwassen Sheldon dus helemaal gene fan blijkt te zijn van de peptalks. Waarmee Young Sheldon weer enigszins afwijkt van een eerdere twist in The Big Bang Theory.

Je kan The Big Bang Theory zien op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen