search
Goed nieuws voor fans van serie 'Truth Be Told'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van serie 'Truth Be Told'

De serie blijft de verwachtingen waarmaken en is daarom verlengd met een derde seizoen...

Je moet er een klein beetje voor te vinden zijn, maar de reeks Truth Be Told kan duidelijk rekenen op heel wat fans. Het is dan ook omwille van deze reden dat Apple de serie heeft verlengd met een derde seizoen.

Verantwoordelijk voor het derde seizoen is niemand minder dan Maisha Closson. Haar kennen we natuurlijk onder meer van Claws evenals van How to Get Away with Murder. Zij zal bovendien eveneens dienst doen als showrunner en uitvoerend producent.

Wie nog niet eerder kennis heeft gemaakt met deze serie heeft nog alle mogelijkheden om dat te doen. De eerste twee seizoenen van de reeks zijn immers gewoon nog te bekijken op Apple TV+.

True-crime podcasts
In de serie Truth Be Told nemen we een duik in de wereld van de true-crime podcasts. In de serie speelt Octavia Spencer de hoofdrol van Poppy Scoville. Zij zet alles (inclusief haar eigen leven) op het spel om gerechtigheid na te streven.

Dat er een derde seizoen van Truth Be Told zal verschijnen is uiteraard goed nieuws voor de fans. Wanneer we dat derde seizoen ongeveer mogen verwachten is tot dusver echter nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen