'Fear the Walking Dead' dumpt dit personage

'Fear the Walking Dead' dumpt dit personage

Fear the Walking Dead neemt afscheid van actrice Maggie Grace.

Jim Pedd, 11 december 2021 om 16:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Voorlopig heeft Fear the Walking Dead zijn laatste verhaal met Althea verteld. Daarmee kunnen we dus echt afscheid nemen van Maggie Grace in de hitserie van televisiezender AMC. Dat bevestigt co-showrunner Ian Goldberg.
In de aflevering Reclamation van het zevende seizoen wordt Al herenigde met haar geliefde, AWOL Civic Republic Military piloot Isabelle, als de CRM een Reclamation Team stuurt om een bedreiging voor de operationele beveiliging, isabelle en Al, op te sporen en te elimineren. Morgan Jones helpt zijn vrienden Isabelle te vinden in een berghutje in de Smoky Mountains. Waar Al iets heel unieks krijgt voor het The Walking Dead Universe: een happy end.

Fear the Walking Dead-afscheid
"De aflevering waarin we haar met Isabelle zagen is de laatste keer in de voorzienbare toekomst dat we Al zien," aldus Goldberg tijdens Talking Dead. "We wilden haar een van de zeldzaamste dingen in het Walking Dead Universe geven, namelijk een happy end."

En dus vond men een manier om dat te regelen, via de hereniging met Isabelle. "En dat ze daar besloten alle voorzichtigheid te negeren en hun liefde voor elkaar te omarmen, en te zien wat er maar komen zal."

"Ze zijn daar, en we hopen hen ooit nog te zien, want we hebben meer verhalen te vertellen met hen. Voor nu is het echter het afscheid van Al."

Fear the Walking Dead kan je bingen op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, maggie grace, AMC

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws