'Fear the Walking Dead' bevestigt bizarre zombietheorie

'Fear the Walking Dead' bevestigt zombietheorie

Fear the Walking Dead heeft een vrij bizarre onthulling rond zombies.

Jim Pedd, 10 december 2021 om 19:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het zevende seizoen van de serie Fear the Walking Dead lijkt een opvallend idee te hebben over zombies. Dat is een idee dat ook iets zegt over de status van zombies in andere series in de franchise.
In het heden van Fear the Walking Dead vertelt Alicia dat ze gelooft dat zombies bepaalde 'echo's' hebben van hun zelf uit het verleden. Via deze logica gelooft zij dat als ze een ondode politicus die uit PADRE komt, los laat en maar lang genoeg volgt, dat die dan terecht komt bij PADRE.

Zombies met herinneringen?
Morgan kijkt een tijdje naar de vraag en wijst 't idee op een zeker moment af. Volgens hem zijn zombies niets meer dan een lege schil zonder herinneringen, zonder levende persona.

Maar kijk je naar de andere series, dan lijkt het erop dat er zowaar een basis voor het idee van Alicia is.

In de vroege afleveringen van The Walking Dead hebben een paar zombies tekenen laten zien van relatief intelligent gedrag. Denk aan de ondode vrouw van Morgan, die probeerde de voordeur van haar familie te openen.

Robert Kirkman, bedenker van de franchise, vertelde al eens dat hij denkt dat zombies in zekere zin oude gewoonten blijven uitvoeren. Zo bezien klopt het idee van Alicia misschien wel.

Fear the Walking Dead is te zien op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, The Walking Dead

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws