Dit 'Fear the Walking Dead'-personage verkeert in groot gevaar

Fear the Walking Dead-personage verkeert in gevaar

De serie Fear the Walking Dead heeft een personage dat mogelijk niet overleeft.

Jim Pedd, 8 december 2021 om 10:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fear the Walking Dead seizoen 7 gaat duidelijk een gevaarlijke kant op. De serie werkt namelijk toe richting een burgeroorlog tussen Alicia Clark en Victor Strand. Maar Alicia verkeert in groot gevaar.
De meest recente aflevering, Padre, liet zien dat Alicia in haar arm gebeten werd door een Walker. Die amputeerde ze, maar mogelijk lijkt de amputatie niet in tijd plaatsgevonden te hebben, om de verspreiding van het virus te voorkomen. De koortsachtige Alicia heeft niets te verliezen en dat brengt iets gevaarlijks.

Fear the Walking Dead-plot
"Alicia worstelde met iets dat uniek is in het universum, in de zin dat we hebben kunnen zien hoe mensen gebeten werden en helaas aan die beet overlijden. Maar we hebben ook gezien dat mensen die gebeten zijn hun arm afhakken en daarna overleven," aldus co-showrunner Ian Goldberg.

"Maar in het geval van Alicia, verkeerde ze in een vreemd soort limbo. Het is wat later en ze leeft nog. Maar ze is ziek, en krijgt koorts en weet niet zeker waar ze mee te maken heeft. Het lijkt een chronische aandoening te worden."

Ze hakte haar arm dus af in de tunnels onder de bunker waar ze gevangen zit met Teddy's volgelingen. Will zegt dat haar koorts misschien tetanus is.

"Ze weet niet wat ze te pakken heeft, zoals Will tegen haar zegt in de aflevering. Het kan een infectie zijn. Wat zo interessant is, is dat ze nu een zwaard van Damocles boven zich heeft hangen."

Fear the Walking Dead stream je op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, The Walking Dead

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws