Disney+ abonnees opgelet: weer een drukke week met veel nieuwe series

Dit is allemaal nieuw op streamingdienst Disney+ deze week; het is veel!

Jim Pedd, 11-12-2021 13:37

Elke zaterdag kijken we naar de nieuwe series die je kan bingen op Disney+. Deze week zijn er weer heel wat nieuwe afleveringen van series vrijgegeven op woensdag, en kregen we een paar series met een compleet seizoen. Daaronder bevindt zich ook de echte aanrader Babylon Berlin.
Hawkeye (S01E04): Geheimen worden onthuld met als hoogtepunt een strijd tussen twee tegenstanders.

American Horror Story (S10E08): De president heeft morele bezwaren tegen een deal die hij moet sluiten.

Disney Insider (S01E12): Encanto componeren, Nat Geo's Day to Night Photography, Micky: The True Original tentoonstellen.

Dopesick (S01E06): Richard Sackler wordt geconfronteerd met een catastrofale uitdaging.

The Big Leap (S01E02): De spanningen lopen op als de audities beginnen.

What We Do in the Shadows (S03E07): Twee reizigers lijden schipbreuk en een pop loopt weg van huis.

Babylon Berlin (seizoen 1-3): Deze serie draait om de politieke ontwikkelingen in de Weimarrepubliek waardoor het nationaalsocialisme opkwam. Door de ogen van een jonge politie-inspecteur wordt een blik geworpen op de roerige jaren 20.

Home Ground (seizoen 1 en 2): Een dramaserie over Helena Mikkelsens strijd om het te maken als Europa's eerste voetbalcoach voor een mannenploeg in de nationale eerste klasse in Noorwegen.

The Gloaming (seizoen 1): Wanneer een vrouw op brute wijze om het leven wordt gebracht, worden de aanwijzingen rond haar dood in verband gebracht met moorden uit het heden en verleden. In het centrum van dit verhaal bevinden zich twee rechercheurs met een verleden.

Humans (seizoen 1-3): Synths zijn geavanceerde robotbedienden, maar af en toe doen ze iets bijna menselijks. Kan een robot ooit denken en voelen zoals wij? En als dat zo is, wat doen we er dan aan?

Lees meer over: Disney Plus, Weekoverzicht

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in